Längtar till våren!

 Tycker ni inte att det är dags för vår snart?:) Är så nyfiken på att se om mina planterade lökar kommer att blomma. Och det kan ju blir spännande att se vilka buskar som klarat denna vinters tunga snö.
 
I vår har jag tänkt att köpa mig ett växthus att ha på altanen.. Något så här har jag tänkt mig. Jag vet precis var det ska stå. Har en stor altan som har haft alldeles för mycket outnyttjad yta. I sommar ska det bli altan-häng!:)
 
( Fast vi måste laga altanräcket först, det har rasat ner en massa tung snö och knäckt altanräcket... )
 
Foto Sköna hem. Publicerad i Sköna hem nr 6, 2012
Skåpet är från Hasselfors garden.
 
Två odlingslådor i trädgården är också något som ligger på min lista. Men de kan ju mannen få snickra ihop.
 

Flyttsugen?

 
 
Kanske Fillippa K´s våning för 25 miljoner kan vara nåt?:)
 
 
Finns att se hos Skeppsholmen fastigheter
 

Utan inspiration...

 
Inläggen på bloggen är inte många nuförtiden. Har tappat motivationen och inspirationen...
 
Och helgen är snart över. Söndagkväll är väl deprimerande. Var tog helgen vägen? 
 
Idag var vi en kort sväng på IKEA och jag köpte ram till mitt foto som jag tog förra hösten i Skuleskogen. Har tänkte att framkalla fler foton som jag har liggandes på datorn.
 
 
 
 
 

Det blommar...

 
Foton från Instagram - Följ mig på Axelinas
 
 

Att göra sig fin...

 
 I många smink-/hår-/hudvårdsprodukter finns hormonstörande ämnen- parabener. Det finns olika variantera av parabener. Såhär står det på Livsmedelsverkets hemsida:
 
 Expertgruppen har kommit fram till att de vanligaste parabenerna, methylparaben och ethylparaben är säkra att använda i kosmetika och hygienprodukter. Däremot finns en osäkerhet kring propylparaben och butylparaben och därför pågår fortfarande utvärdering av nya studier av dessa parabener.
 
Jag har bytt ut många av mina produkter och nu var det dags att köpa nytt smink. Mineralsmink har man ju hört mycket om så det tänkte jag testa. Och jag är faktiskt väldigt nöjd!
 
 

Tips!

 
Häromdagen var vi till Waldemarsudde och tittade på Lars Jonssons konstutställning. Fantastiska tavlor! Utställningen pågår till 20 januari så passa på!
 
 

Att fynda

 
Så här efter jul är det ju ett bra tillfälle att köpa julsaker då detta reas ut billigt. På Svenskt tenn rear de ut julsaker till halva priset. Jag fyndade dessa fina adresslappar att sätta på nästa års paket.
 
 
Har även hunnit med en sväng på loppis och fyndade en juldekoration med domherrar och bofinkar. 10 kr!
 
 
Dessa fyra glas köpte jag också.
 
 
 

RSS 2.0