Nu börjar det...

 
Nu börjar trädgården sakta att vakna till liv. Bilden nedan är från i somras. Jag hoppas att klematisen överlever min brutala beskärning. Inte lätt att veta hur man ska göra med växterna i trädgården, vilka som ska beskäras och inte... men man lär sig väl:)Här kommer lite bilder som jag tog i helgen. Det var ju så underbart väder. Har ägnat hela helgen till att vara i i trädgården med att rensa, kratta, klyva ved, gödsla gräsmattan.. 
 
 
 
 
 
 
 

Betongkärlek

 
Nya betongbordet från MIO har kommit på plats. Här är en instagram bild, har inte hunnit fota med kameran. 
 
 
 

Lördagens instagram

 
Att åka till Zetas trädgård är en perfekt utflykt. I lördags var det strålande sol och underbart vårväder. Jag och modern åkte iväg med bilen och gick på loppis och sen till Zetas. På Zetas hade de nybakta kanelbullar som vi njöt av ute i vårsolen! 


 
 
Det är så fantastiskt skönt att kunna öppna upp altandörren och njuta av solen. Längtar till sommarvärmen och varma dagar på altanen i solstolen med en läskande drink i handen .  Vi hade vår grillpremiär igår kväll, väldigt gott med grillat!
 
 
Vi stannade till på MIO och jag köpte betongbordet som jag sneglat på. Nu ser det lite tomt ut, ska köpa en fin blomma att ha på bordet. 
 
 
 
.. och av mamma fick vi fina blommor att ha på bordet på farstukvisten. 
 
 
 

Påsk

 
Hela påskhelgen har jag myst med finaste brorssonen...
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0