Trädgårdsfix

 
Har idag planterat lökar inför våren, det känns ju långt borta nu..  Har beskurit träd och buskar utan att ha nån direkt aning om hur man "ska" göra..:) Men hur fel kan det bli...:)
 

Knäppt var det här!

Läste Helenas pysseltips på Craft&Creativity och kom på att jag har ju en stor burk med knappar från min mormor. Har inte kollat i den ordentligt tidigare. Det var ju en massa fina knappar i alla möjliga formationer!
 
 
Hittade bland annat en gammal fingerborg i silver som jag antar att mormor har haft på sig när hon sytt knappar. Lite bucklig men fin ändå:)
 
 
 

Finally friday!

 
Sitter med ett glas rödvin och väntar på att pastan ska bli klar. Äntligen fredag!  Önskar er en trevlig helg!
 

Som julafton i brevlådan..

 
Prenumerarar på Glossybox vilket innebär att men en gång i månaden får hem en låda med olika skönhetsprodukter. En överasskning varje gång vad som kommer. Denna månad släpptes en begränsad utgåva av en lyxigare variant med märken från Yves Saint Laurant, Armani, OPI, mm. Jag lyckades beställa en i sista stund! Så idag när jag kom hem från jobbet så hade jag två lådor i brevlådan. Fredagslyx i dubbel bemärkelse!:)
 
 

Trädgårdsfix

 
Förra helgen flyttade vi på två äppelträd i trädgården som har placerats alldelles för nära varandra. Fick hjälp av svägerskans hund som noga övervakade arbetet...
 
 
Hon provade noga utrustningen...
 

Svart & vitt i all ära.....

...... men lite färger behövs också!
 
Kaunis kauris fabric

Kaunis kauris fabric
. . . .
 
Tänkte göra en textil tavla av detta tyg. Får bli ett besök på marimekko butiken nåndag.

Grönt är skönt?

Vi planerar att tapetsera om i vårt gästrum och har kollat på tapeter. Det finns ju verkligen oändliga valmöjligheter. Av någon anledning så fastnade vi för mest gröna tapeter. Det här är två av dem.. fast jag vet inte, vad tycker ni?  Ganska litet gästrum, två fönster så det är ganska ljust.
 
 
 
Några tapet tips kanske?
 

Smidig shopping

Att internetshoppa tycker jag är fasligt smidigt. Creative lounge är en av  mina favorit webshoppar. Snabb frakt gillas! Här är senaste inköpen:
 
 
Blus från Chill Norway, halsband från Vintage by fé
 
 
En sjal från Beck Södergaard och sen fick jag en present från Oxxo i mitt paket!
 
 
Tunika från Love forever, halsband från Vintage by fé

Ett projekt påbörjat...


En resa till det stora varuhuset...

...piggar ju alltid upp. Åkte för att köpa en till Billy bokhylla, men kom även hem med detta sideboard. Just nu står det i vardagsrummet tills dess att vitrinskåpet är på plats, sen får bordet stå på övervåningen är tanken.

 
Köpte två ljusstakar på Systrarna Voltaire i fredags, de fick en plats på nya bordet.
 
 
 

Blått är flott

Nu har jag äntligen fått mina Hagendornhagen artprints från Blackballoon inramade! Här kommer lite före och efterbilder på vardagsrummet. Än så länge vilar tavlorna på soffan, men snart ska de spikas upp på väggen ovanför...
 
Soffa och fotöljer Oxord från Mio, Soffbord Prio från Stalands möbler, Mörkblå kuddar från Åhlens, Mönstrad kudde från Littlephant inköpt på Länna möbler
 
 

Något för det allra finaste porslinet...

  Foto Bazaar
 
Nu har jag lagt beställning på detta vitrinskåp. Hoppas på att man inte ska behöva vänta alltför länge. Jag tror att det kommer att bli så fint så fint...

RSS 2.0