Och så var vi där igen...

... en kvällstur till IKEA! Tanken med trippen var att köpa en till dörr till skåpen som vi köpte senast, vi behövde fyra dörrar men vi tog de tre sista senast. Men en bänk till badrummet, tavellister, möbeltassar och så klart ljus fick också följa med hem.

Har föressten placerat vitrinskåpet i vardagsrummet. Det passar bäst där. Ska fixa foto i helgen men just nu ligger det saker överallt. Har börjat rota bland julsakerna och inventera vad vi har.. vill börja julpynta!:)

Jag gjorde faktiskt ett julpyssel häromdagen. Får återkomma med foto på det..
Kommentarer
Postat av: Grenman

Jag vet inte vad det är men det känns som alla är otroligt pepp på att få börja julfixa i år. Jag kan knappt vänta!

Svar: Ja det verkar vara väldigt många otåliga i stugorna som vill börja pynta. Inte jag heller, vill börja pynta nu. Har faktiskt tjuvstartat lite. I år ska vi fira första julen i vårt hus, ska blir roligt! Vill få till extra mysigt och fint då det också är första julen sen min pappa gick bort så lite jobbigt är det ju också.. Lite fint julpynt piggar ju alltid upp..
Axelina

2012-11-14 @ 21:32:35
URL: http://grenman.wordpress.com
Postat av: grenman

just det, måste vara tufft men då kanske det är extra skönt att få vara hemma och skapa lite nya traditioner. Hoppas att det blir en riktigt fin jul för er trots att en viktig person saknas. kram

2012-11-16 @ 14:54:25
URL: http://grenman.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0