Vad hände?

Helt plötsligt så är vintern här med en massa snö! Tur att vi köpte en snöskyffel redan i september så vi var redo:)
 
 

Godmorgon!

 
Kanelljus från Zetas trädgård
 
 

Bakom ratten...

Eftersom mannen har snickrat hemma idag så tankade jag bilen och åkte på en shoppingtur. Först blev det loppis i Sätra centrum. Köpte 12 matskedar och en bricka i nysilver.
 
Sen åkte jag till Zetas trädgård. Även om det inte är säsong för trädgård så har de mycket fint. Det blev lite julpynt som inhandlades och två lyktor som jag kan visa senare. Här är lite instagram bilder från dagen:
 
 
.. och vad är en shoppingtur utan ett stopp på grannen Länna möbler. Det är trevligt att bara åka dit och titta på allt fint men nu köpte jag faktiskt en Korbo-korg till vedförvaring och en glöggkanna.
 

Årets första julpyssel

 
Ett snöre, fina papper, en pepparkaksform, sax och lim är allt man behöver för att göra en girlang. Klippte dubbla stjärnor så tråden inte syns bakom. Här får den hänga på skåpet men annars har jag den hängande i en dörr-öppning. Ganska snabbt pyssel!
 
 

Instagram

         ~   Axelinas
 
 
 

Inatt sover vi extra gott...

 
En trevlig fredagsleverenas kom idag från Blackballoon. Nya härliga sängkläder från Beachhouse.
 
Jag misstänker att inatt sover vi extra gott...
 
 

Take a seat..

Mannen är på fotboll ikväll så jag har grabbat skruvdragaren och skruvat ihop bänken som vi köpte igår. Nu saknas det bara några krokar på väggen så är badrummet färdigfixat.

Korgen som jag köpte på Country by mail får vara förvaring för toarullarna.


Och så var vi där igen...

... en kvällstur till IKEA! Tanken med trippen var att köpa en till dörr till skåpen som vi köpte senast, vi behövde fyra dörrar men vi tog de tre sista senast. Men en bänk till badrummet, tavellister, möbeltassar och så klart ljus fick också följa med hem.

Har föressten placerat vitrinskåpet i vardagsrummet. Det passar bäst där. Ska fixa foto i helgen men just nu ligger det saker överallt. Har börjat rota bland julsakerna och inventera vad vi har.. vill börja julpynta!:)

Jag gjorde faktiskt ett julpyssel häromdagen. Får återkomma med foto på det..
Mason Jar

 
Idag bakas det brownies. Tråkigt, grått och regnigt ute och är smått uttråkad så bakning är ju alltid trevligt sådana dagar.
 
Gillar mycket mina glasburkar som jag fyndat i skåpet hos mamma. Hon bodde i Canada på 60 talet och köpte då tre sådan här burkar.
 
 

Mer förvaring!

 
Imorse åkte vi och hämtade vårt nya vitrinskåp från Baazar i Barkarby. Riktigt nöjd med köpet men har inte bestämt var det ska få stå. Just nu står det i köket men det var tanken att det skulle stå i vardagsrummet och det lutar åt att det blir där som det ska få stå...  

Kök-förnyelse

 
En dålig bild från mobilkameran på vårt nya köksbord... Men hörni, nu vill jag sätta upp julgardiner men det är väl lite tidigt för det än va?:)
 
 
 

RSS 2.0