Med små spring i benen...

I helgen har vi haft besök av goda vänner från Umeå. Det har varit full fart med en treårig tjej och en liten kille på 1,5 år. De hade inte varit här i fyra timmar ens så hade syrran hunnit hälla en vattenkanna över lillebror samt att de hade busat inne i familjens nya bil med en röd spritpenna. Vi fick barnen helt gratis om vi ville!:)
 
Har haft en toppenhelg med mycket lek och bus, promenader i Tyresta nationalpark, en dag i Hagaparken och Fjärilshuset, mm.
 
( Foto Axelinas. Ej tillåtet att kopiera )

Livskvalité

Det är så underbart skönt med trädgård efter en dag på jobbet. Att ta på sig nåt skönt och luftigt, gå barfota i gräset en stund. Vattna lite blommor. Sätta sig ner och läsa en tidning med fötterna i gräset. Gräsklippare som låter. Barn som leker. Duvor som kurrar i trädet bredvid. Fjärilar som flyger förbi. 

LOVE MY HOUSE!
 
 
 
 

Smidig shopping...

 
Idag hämtade jag ut paketet från Blackballon. Jättesöt kruka från TineK och snygga korgar från House Doctor. Tyvärr kom keramikskålen trasig.. jäkligt typiskt men det verkar vara möjligt att få en ny hel. Tacka vet jag bra webshoppar med bra service!
 
Just ja, jag köpte en klänning också men den har jag ingen bild på ännu. Men här kan ni se den.
 
 

Första skörden...

 
Det gäller visst att vara snabb att skörda innan skatorna kommer och tar sig en bit. Fyra små tomater blev vår första skörd. Närodlat och utan besprutning!
 
 
 
 

RSS 2.0