Choklad+ Valnötter = Sant

Eftersom regnet öser ner ute och jag har gjort bort städningen för idag så har jag bakat!
 
Här är det chocolate chip cookies...
 
 
... och sega chokladmuffins med valnötter och marschmallows... Farligt goda..
 
 

Nya utmaningar

Efter åtta år med samma arbetsuppgift så har jag tagit steget att söka nytt jobb! Inom samma arbetsområde men med nya arbetsuppgifter. Ny stadsdel, nya kollegor. Det ska bli spännande och lärorikt med nåt nytt! Kommer sakna kollegorna men hoppas på att hålla kontakt ändå. Är glad att jag fick ändan ur vagnen och nu faktiskt sökt ett jobb som jag har varit nyfiken på länge. Jag hann knappt gå ut från kontoret förrän de ringde och sa att jag fick jobbet. Är mycket glad och hoppas på att det är trevliga kollegor och att det här blir bra!
 
Så för att fira detta köpte jag en WERA väska... en väska behöver man ju alltid och kan aldrig ha för många av eller hur?:)
 
 
Köpte en blus från Chillnorway nyligen hos Creative Lounge.. Jäklarns vilken snabb leverans! Mycket nöjd med köpet, men har inte fått tillfälle än att ha den på mig.
 
  Foto Chill Norway
 

Lördagsshopping

Har idag varit på Länna möbler. Alltså det är ju inte alls bra för plånboken att bo på gångavstånd dit! De har så mycket fint..  En kudde från Littlephant fick följa med hem till nya soffgruppen.
 
Jag är väldigt sugen på att köpa kuddar från Afroart till tvsoffan, men jag tror att jag gör det inköpet på deras butik inne i stan istället. Det är nog större utbud där.
 
 
 
 

På Sturehofs

 
Under sista semesterveckan åkte jag ut till Sturehofs krukmakeri. Många fina krukor och vacker miljö. Jag köpte en vit kruka som kan synas på första bilden. Tänkte plantera en orkide i den.

Organiserat...

 
Förvaring och organisera allt verka ta mest tid att få ordning på efter flytten. Men mina stackars smycken som har legat i trassliga högar i askar har fått kommit upp på smyckesträd.
 
FÖRE:
 
 
EFTER:
 
 
Det kommer nog bli ett till inköp på ett högre smyckesträd för de allra längsta halsbanden, samt ett till för örhängen. Tänk vad man samlar på sig. Kul att hitta bortglömda smycken..

En regnig torsdag..

 
Vi har haft en skön semester än så länge med förvånansvärt bra väder. Har haft några dagar på Åland men även i Finlands inland. Nu är vi hemma i Örnsköldsvik och hälsar på min mamma. Idag har det regnat hela dagen så vi har gått på stan och kollat butikerna. Två butiker som man alltid stannar på är Bohag och Esther & Jag. Mycket fina saker att titta på.
 
På Bohag har de Swedese stolen i nyproduktion som jag fyndade ett orginal på blocket för ett par år sedan. Så fin som på bilden är tanken att den ska bli, men jag har tyvärr inte tagit mig tiden ännu att göra ordning den. Mycket rost och en trasig pinne ska åtgärdas innan målning. Men en dag så...
 
Imorgon drar vi söderut för att hälsa på släktingar i Fagersta och gå på "dunka-dunka" konsert;)
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0