Pusselbitar

Ni får ursäkta men jag har ingen inspiration just nu till att blogga. Mycket på jobbet och stressar över det mesta känns det som.

Ser mycket framemot att få flytta i mitten av maj, alltid bra att ha något roligt att se framemot.   Foto AxelinaVaccinerar 95 barn!

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn!

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj

  Foto: © UNICEF/Asselin


Repeat
Jag har fastnat totalt för denna låt. Så tokbra så den går på repeat om och om igen..... Jag har inga högtalare till datorn tyvärr så jag måste sitta med hörlurar. Men så snart vi flyttat in och jag kan koppla upp CD spelare så ska denna spelas högt i huset!

Älskart!!


Hurves...När man fryser säger vi i norrland att man hurvas.. fryser alltså:) Så nu när jag sitter här och hurvas så längtar jag extra mycket till nya huset för detta blir vårt nya badkar. Åh vad det ska bubblas!


Stan på väggen..

  Foto Designmäklarna

Denna tapet med motiv över Stockholm kanske vore en kul fondvägg?


Tips på utflykt

  Foto Axelina - får ej kopieras


Tänk att bara en kort bit från storstaden så finns en så vacker nationalpark så man inte vill gå hem. Det går bussar från gullmarsplan ända fram till nationalparken. Olika leder att följa, det finns djur att klappa, svamp och bär att plocka och utställning ( Naturum) Om man vill ha guidad tur i skogen så finns även det.

Så ni som bor i eller kring Stockholm, packa picknickväskan, på med bekväma skor och åk genast dit för frisk luft och naturupplevelse.
Kors i taket...Klockan är 7.30 och jag står och bakar bröd. På en ledig dag. Smått bakis efter en trevlig middag igår. När jag kunde ha legat i sängen och sovit.

Ibland förvånar man till och med sig själv.


RSS 2.0