Så var det dags igen....... att börja packa ihop sitt hem. Jag har flyttat så mycket och är väldigt less på det men förhoppningsvis blir detta min nästsista flytt. Flyttar ihop med ♥ och förhoppningsvis hittar vi ett hus detta eller nästa år.

Nu ska allt ner i lådor och sen ska vi försöka få plats med allt hemma hos ♥.

Vet inte när jag ska flytta från min lägenhet då försäljningen inte är klar ännu men idag börjar jag med att packa saker från skåp så man har börjat litegrann åtminstone...

Pip studio♥Jag shoppade som sagt inte så mycket i Berlin. En sjal, min favoritlotion och lite taxfree på flyget. Men denna fina pärm från PiP Studios kunde jag inte låta bli att köpa så den fick följa med mig hem. Kanske får det bli en pärm med inredningsinspiration som jag tagit från tidningar....

Älskar PiP studios.. så otroligt fina saker som man blir så glad av! Jag har två muggar och en skål. och nu en pärm.. såg att de har väldigt fina väskor...mmmmm:)

Tålamod

Visningen av lägenheten gick bra, det kom en del intresserade. Budgivningen kom igång men jag är inte nöjd med den. Så nu ligger lägenheten ute igen på nätet med acceptpris.

Smått frustrerande att ha ytterligare visningar och behöva städa igen men förhoppningsvis resulterar det i ett bättre bud!

Att inte folk förstår att min fina lägenhet är en pärla!:)

Berlin

Har varit i Berlin för första gången. Trevlig stad.

Har åkt färgglada tunnelbanetåg...Sett checkpoint charlie men tog inte kort med soldaterna som stod där och fotade sig med turister för en slant..  Vi tog en hop on- hop off buss runt i stan för att se de viktigaste platserna.Försökte hitta inredningsbutiker men det var dåligt med dem. Jag kanske var i fel del av stan men såg faktiskt inga på stora "gå-gatan".. den här färgglada butiken hittade vi iaf! Gillar balkongbordet:)Vi var även på deras stora varuhus KaDeWe. Ett av världens största faktiskt! Pappersavdelningen gillade jag, det fanns många fina papper. Hade tänkt gå dit på söndagen för att köpa med mig lite, men då var det tyvärr stängt. Har köpt en sak därifrån men visar det senare, har inget foto på det just nu..Vi var även på Berlin zoo.

På kvällen innan vi ska dit så ser vi på nyheterna på tvn att isbjörnen Knut har dött! Så typiskt! Det var sorg i Berlin. Vid hans tomma inhägnad låg det blommor, teckningar från barn och gråtande människor. Det var som om en människa hade dött..

Till minne av de judiska människor som blivit dödade i kriget så kunde man ibland se dessa stenar utanför husen. Man satte en sådan här sten framför huset där de har bott. På städdagen så putsar man upp dem.Förintelsemonumentet består av en mängd av dessa kuber av sten. Det var som en labyrint att gå runt mellan.Finns mycket mer av Berlin att se så vi kommer säkerligen att åka tillbaka!

Visning

I helgen är det visning på Kungssätravägens finaste 2a....;)


Going to Berlin...Helgens inköp! Ser framemot att åka dit:)

Jobb borta, jobb hemma...

Den mesta tiden går just nu till att få ordning både på min lägenhet och på ♥ lägenhet. I helgen blev det färdigtapetserat i ♥ lägenhet, nu saknas bara golvlisterna som ska sättas på plats. Nu börjar arbetet med att bestämma vilka möbler vi ska ha framme, vilka som ska till förrådet, vad som kan slängas, etc.

Två lägenheter ska få plats i en.  

I helgen är det visning på lägenheten så vi har haft mycket jobb med att städa och fixa ordning. Hoppas på att det kommer många på visningen och att de gillar lägenheten, jag har trivts väldigt bra och jag kommer sakna den.

Men det har inte bara varit jobb, har hunnit med lite roliga saker också:

Har haft besök av Pennysson från norr som passade på att ta en klätterkurs på Klätterverket i Sickla. Själv så gick jag i gallerian..:)Vi har även varit hundvakt till fina boxern Wixi... Att sitta still så att man kan ta en bild var ju inte det lättaste för en rastlös hund...En dag på jobbet.... var iväg till söder på ett möte och hade fin utsikt över stockholm när vi åkte över bron.
Till Salu!

Nu är min fina 2a till salu. Tipsa gärna om ni vet någon som letar! Annonsen hittar ni här

 

Broddar är bra i halkan!

Mäklaren ringde idag på morgonen. Fotografen som skulle komma idag har brutit foten så dagens fotografering blev inställd. Imorgon bitti kommer en annan fotograf och ska fota. Men vi hade ju planerat och städat för fotografering idag så nu får vi inte stöka till. Duscha blir att göra ikväll och sen städa efter sig. Middag fick bli ute vilket inte är helt fel iofs!:) Vi gick till Texas longhorn vid slussen och åt god köttbit. Fick även trevligt sällskap av kusin.

Vi hoppas på fina foton och en frisk fotograf imorgon!:)

Homestylat!Idag har vi städat och fixat hela dagen inför morgondagens fotografering av min lägenhet. Klädkammaren blir inte fotad för där har vi slängt in allt som inte ska vara framme, det är knökfullt! Men desto finare är det i resten av lägenheten:) På tisdag eller onsdag kommer annonsen ut!


Grönt är sköntEn lunchpromenad i vårsolen piggar upp! Mer vårsol! Friskvårdstimmen är perfekt att förlänga lunchen med för en kort promenad. Då piggnar man till lite till eftermiddagens jobb.

Grönskan har inte kommit ute men idag fick vi lite växter till vår enormt tråkiga korridor! Blev lite bättre iaf!:)Bleka fötterRenoveringen fortsätter. Väggarna är putsade. Vi har gjort ett ordentligt grundjobb så att det ska bli fint med tapetseringen sen. Eventuellt så tapetserar vi i helgen.

Men på måndag kommer fotograf och ska fota min lägenhet inför försäljningen så vi måste städa min lägenhet i helgen också. När ska man egentligen hinna med allt...

RSS 2.0