Feeling hot hot hot

SL verkade idag värna extra om sina passagerare, de var nog oroliga att det skulle vara kallt på bussen för de hade värmen på!  Men åh så omtänksamt......

Att kliva av bussen var en befrielse. En sval och väldigt skön sådan.

Ett tips- undvik buss nummer 6413 the bus from hell....


Shopping är bra medicin...


...så för att muntra upp mig själv så har jag köpt 4 vykort av Therese Sennerholt. Inköpta på Bohag designbutik i Örnsköldsvik där de har så mycket fint!

Foto: Therese Sennerholt.se

Jag köpte även en smörgåsbricka och kökshandduk från Frösö handtryck.

Because I´m worth it..... 

Vill inte vara här....

Stockholm känns just nu som väldigt långt borta från det viktigaste av allt... Men på tisdag åker jag upp och ska krama om mina föräldrar extra länge. Pappa är sjuk och det känns just nu förjäkligt att vara långt borta.


Hit med lite farligheter!Det där åskovädret som det har skrivits om i tidningarna, var är det? Jag vill gärna ha åska.. Det ska dåna så rutorna skakar och ösa ner regn.. Härligt!:)

Tips till sommarfesternaI veckan efter jobbet så anordnade vi en pub! Vi hade fixat denna snygga bar där vi förvarade all drinka bland is. Det var toppen då det var så otroligt varmt och kvavt inne. Skönt med iskall dricka... Temat tropical passade verkligen! Denna snygga bar gjorde succé, så det är ett bra tips för sommarens fester!:)


Walking....En bild från kvällens promenad. Det finns faktiskt skog även i Stockholm...:)

Iittala

Idag har vi varit ute vid Gustavsberg och kollat loppis samt butikerna. Bland annat Iittala outlet...


 

Här kommer ett tips på en film som visar hur man kan kombinera de olika kivi lyktorna:Inga inköp idag på Iittala men däremot en kökshandduk på en annan butik. Man kan aldrig få nog med kökshanddukar!;)


Roadtrip

Idag har vi gjort en bilutflykt. Först åkte vi till Dalarö och åt lunch.....och sen åkte vi till Muskö. För att komma dit så åker man sveriges djupaste vägtunnel. Nästan tre km lång och 66 m under havet.


RSS 2.0