Inspiration

Bolaget är mäklarfirman som har samlat alla vackra foton på lägenheter på en inspirerande sida. Fritt fram att klicka runt på bilderna och drömma sig bort. Det går även att söka på olika sökord ex byggår, typ av rum, eldstad, terass, etc..

Bolaget Inspiration - www.bo-laget.se/inspiration/
Bild från www.bo-laget.se/inspiration/

Bolaget Inspiration - www.bo-laget.se/inspiration/
Bild från www.bo-laget.se/inspiration/


Finns det hjärterum så finns det stjärterum♥


I helgen tog vi paus från renoveringen och bjöd vänner på fest! Enligt inbjudan så var det bartömning och det blev det verkligen! Vi hade samlat på oss 15 L sprit av olika sorter så det fanns mycket alternativ för att blanda goda drinkar. En mycket rolig kväll!:) På söndagen så tog vi det lugnt. Mycket lugnt...;)

Maten är serverad...?Jag hängde upp fågelmat i busken utanför köksfönstret. Detta har visst en viss liten katt upptäckt locka till sig fåglar ( läs kattmat).. När jag vaknade imorse så satt han där och vaktade...:)

Sunday

Helgen har ägnats till tapetsering som vi blev klara med igår. Idag på eftermiddagen så började vi att lägga nytt golv! Det kommer att bli så fint. Men vi har ett rum kvar- vardagsrummet.Idag på förmiddagen så åkte vi in till stan för att möta upp vänner för en brunch på Hasselbacken. Mycket gott!
  ( Mobilkamera )

DukningstipsI veckan så åt vi på en japansk restaurang där man hade ansträngt sig lite extra för att göra fin dukning. Ok en tygblomma är kanske inte snyggt så här i närbild men grejen är att de hade tagit riktiga kvistar att sätta fast blommorna på... Blev riktigt fint att lägga matpinnarna på.

Det skulle ju kunna vara snyggt att bara ha en bit trollhassel att lägga bestick på.


Friday ♥Jag längtar till våren då kan kan sitta ute på uteplatsen i värmen. På väg hem från jobbet idag så gick jag förbi Spiti. Det går ju faktiskt inte att gå förbi utan att gå in och kolla. Så fina saker....

Vad är väl en bal på slottet...

Formex mässan är igång i stan och det hade ju varit väldigt kul att vara där. Men tyvärr är det endast för branschfolk så man får nöja sig med att surfa runt på lite intredningsbloggar som bloggar därifrån och visar trenderna för 2011... Foto Stockholmsmässan / Fotograf ej angett 

.se

Numera finns jag på axelinas.se

1 år ♥Idag är det ett år sen första dejten. Tiden går fort när man har roligt... ♥

Söndagsfin...Så här snygg är jag nuförtiden på helgerna. Idag har vi målat fönster och dragit ut det gamla plastgolvet. Nästa helg är det dags för tapetsering och nytt golv. Det kommer att bli så fint så fint....

Vårkänslor ♥

 Foto Axelina

Älskar tulpaner, det kan verkligen ge en vårkänslor! Gillar att det droppar på fönsterbläcket idag och snön smälter... fram med våren!:)


Friday

Det är ju väldigt skönt att komma hem en fredag, trött efter jobbet, och hitta en Hus & Hem tidning i brevlådan. Nu ska jag sätta mig i soffan och bläddra lite.. 

Trevlig helg!

  Vad tycker ni om Indiskas nya pall? I like it!

Interieur

Vi har bokat en helg i Berlin till våren, ska bli väldigt roligt! Hoppas på att solen skiner, fåglarna kvittrar, trevliga människor och bra shopping.

Någon som har några tips?


Jag måste nog åka söderut....

  Foton Rosenberg CPH

Vad är det med danskar.. de gör ju så mycket snyggt inom design/ inredning. Jag tror att jag måste övertala ♥ att vi ska ta en tripp till köpenhamn!:) 


Fint ska det bli!

Helgen har ägnats åt ♥ lägenhet där vi ska tapetsera om sovrum och vardagsrum. Vi har börjat med sovrummet. Hoppas på att bli klara nästa helg.

 

Stencoola snubbar...

Att vara ledig en dag i veckan är ju nåt som man skulle kunna vänja sig med! Idag har vi varit och sett utställningen med den kinesiska terracotta armén.

Verkligen fascinerande historia om dess uppkomst och kul att man har fått möjlighet att få se en liten del av ett av de största arkeologiska fynden som gjorts. 

Vädret var ju inte det bästa. Och det var ju fler som hade tänkt kolla in utställningen. Som tur var så var kön kortare än så här när vi kom men vi fick ändå stå 30 minuter i snöyran. Kom in som två snögubbar...

 

   ( Mobilfoton)


Gott Nytt År! ♥

Önskar er ett gott nytt år och hoppas på att 2011 blir ett toppen år! Det bästa med 2010 är ju helt klart att jag träffade ♥. För 2011 planeras att jag ska sälja min lägenhet för att bli sambo på riktigt och förhoppningsvis blir det även ett husköp i slutet av året!

Igår hade vi gäster på middag. En mobilbild på förrätten som blev god men tyvärr var all mango som vi hade köpt omogen så den inte gick att använda. Till varmrätt blev det ugnsbakad lax med pressad potatis och romsås. Till efterrätt hade gästerna med en cheesecake med browniebotten och hallonsås samt kladdkaka med frosting. 

 

Snön vräkte ner under kvällen. Jag hade tänt marschaller som stod på uteplatsen men de blev helt översnöade!

Under kvällen utspelades även en match i Buzz music quiz.. riktigt skoj men ganska svåra frågor. Vi delade in oss i tre lag. Så här snygga var vi...RSS 2.0