Hemnetsurfa en söndag....

... känns plötsligt inte lika kul. De har en ny version som jag antar att de tycker själva är bra. Men nej, den är inte bra! Irriterande....

In i dimman...Renoveringen i ♥ lägenhet fortsätter. Nu är väggarna i vardagsrummet spacklade och putsade. Man blir väldigt dammig efter en hel dags putsande... Ni kan ju ana hur resten av mig såg ut...:)

Vi hoppas på att blir klara med tapetsering nästa helg. Eller det måste vara klart då. Nästa vecka blir min lägenhet fotograferad och läggs ut till försäljning. Verkar bli visning 20-21 mars. Då vill vi ha börjat flytta in en del möbler i ♥ lägenhet. Men innan vi kan börja flytta in så måste lägenheter storstädas efter alla renoveringar som varit i lägenheten. Det är byggdamm och saker överallt. Kommer att ta tid att få det rent. Och tid verkar vi inte ha gott om just nu.

Ska bli sååå skönt när vi är klara!

Dancing on a friday nightBest music ever ♥

Your passport please!

Är så ressugen! I mars åker vi på weekend till Berlin vilket ska bli skoj. Men vart ska man resa i sommar? Kroatien? Grekland? Några bra restips?

 ( Foto Axelina Kreta 2009)

Kostymdrama ♥

Ni kollar väl på SVTs serie Dowton Abbey? Så bra serie och vacker miljö!En gammal engelsk tv serie som jag gillade när den gick på tvn var House of Elliott. Nu är hela serien beställd och på väg hem med posten!:)
Husjakt...

I helgen kollade vi på ett fint hus i Trollbäcken. Utgångspris på 2,9. Nu ligger budgivningen på 4 miljoner.. Helt galet överpris... Men det är fint och det var många intresserade som stressar upp priset. Säljarna lär vara mycket glada.

Vi hoppas på att det kommer ut fler hus framöver så att det inte blir såna överpriser och hysteriska budgivningar.

Colours

Söndagsåka

Jag gillar att söndagsåka. Inget direkt mål utan bara åka runt och se vad man upptäcker bakom nästa krök..

I söndags var vi på husvisning i Tyresö. Gaaalet mycket folk. Det var kö in och kö ut. Kö upp och kö ner. När vi gick ut stod kanske 25 par och väntade på att få gå in. Vissa gick därifrån för det var så många där. Huset var iallafall väldigt fint, vi ska ta en sväng dit imorgon igen för att bestämma oss helt om vi vill ge oss in i en budgivning.

Eftersom vi var tidiga till visningen så åkte vi och kollade på en kyrka där sambon har döpts en gång i tiden. Svängde även förbi Årsta slott. Där har Fredrika Bremer bott.
Pärlan till salu!

Nu händer det grejer! I mars säljer jag min pärla till lägenhet. Återkommer med länk i mars när den kommer ut på hemnet. Sprid till alla ni känner som söker lägenhet i Stockholm!

HemmakureringGick hem från jobbet i onsdags med feber. Idag kurerar jag min onda hals med grönt te och honung ♥

När man ska hämta honung med ballong är det av yttersta vikt att man inte låter bina veta att man kommer.
Källa: Nalle Puh


Våren försenad...

Igår förmiddag så tog jag detta kort från köksfönstret. Bar mark ute...Idag vaknade jag till detta snöoväder...
Man kan väl säga att det är lite tur att jag ligger hemma och är sjuk så jag slipper gå ut!

En gammal bekant...

Häromveckan så kollade vi in antikladan i Vega ( Haninge). Där hittade jag denna plåtburk från Gevalia rosteriet i Gävle. Tycker att det var fint motiv och extra kul eftersom jag bott mittemot rosteriet vid Gavleån och känt doften varje morgon...:)

Det artar sig....

Idag har vi fortsatt med renoveringen och äntligen fått klart tapeter och golv! Nu är det bara lister kvar och sen då ska möblerna tillbaka och vi ska börja renovera vardagsrummet. Hoppas på att bli helt klara under mars.


RSS 2.0