Uppsala♥


  (Copyright Axelinas)

Idag har jag och en kompis varit i Uppsala för lite shopping! Jag började studera 1998 i Uppsala, har bott där ca 3-4 år. Det var jättekul att återse stan! Tycker väldigt mycket om Uppsala.

Efter 8 timmar i stan var vi åter i huvudstaden med trötta och ömma fötter. Jag köpte en jättesnygg parkas jacka, yankee candle, en stor C bokstav och ett par örhängen. Mkt nöjd över mina inköp:)


Borr borr.....

  (Copyright Axelinas)

Jag har köpt en ny hylla som jag har tänkt att jag ska använda till mina loppis fynd. Men precis där jag tänkte sätta upp hyllan så finns det armeringsjärn i väggen. Det tog stopp. Försökte lite vid sidan om men där tog det också stopp och borren gled iväg till första hålet. Så efter två misslyckade försök har jag nu ett stort hål i väggen! Typiskt! 

Så nu måste jag komma på ett annat ställe att sätta hyllan på och dessutom fixa lite tavlor att sätta på första väggen för att dölja borrförsöken.... surt.

Fredagsdejt♥
I fredags firades sex månaders jubileum med pojkvännen. Vi åt en trerätters middag på thaiboat vid skanstull. Jättegod mat och mysigt ställe. Läskande drinkar. Rekommenderas verkligen!

Efter middagen behövdes en promenad så vi gick från skanstull längst årstaviken bort till liljeholmen. Sommarvarmt trots sent på kvällen. Det var väldigt frestande att kasta sig i vattnet...


Ljuva sommarkvällar ♥.. de avnjuts som bäst med goda vänners sällskap, blommor, kvällssol och gott vin!

RSS 2.0