Fotografiska

Igår var jag och killen på Fotografiska muséet. Det rekommenderas verkligen! Aktuella utställningar med Lennart Nilsson, Annie Leibovitz, Vee Speers och Anders Petersen.

Många inspirerande bilder! Så om ni är i Stockholm så ta tiden att gå dit.

I ett hus vid stadens slut..

Väcktes 5.45 imorse av att grannen bankade på sin dörr i försök att väcka pojkvännen som låg och sov, hon hade visst glömt nyckeln.. och det är ju i sådana stunder som man önskar att man bodde i ett hus istället!

Drömmer om en stor äldre villa i enskede/älvsjö området med lagom renoveringsbehov. Stort kök. Ljust. Öppen spis.  Syrenbuskar.

Ungefär nåt sånt här...: ( Hemnet )

Så in i norden fin...

 
Jag planerar att införskaffa denna möbel i helgen. Jag vet precis var den ska stå. Så fin så fin....:)

Jag var faktiskt på IKEA idag och hade tänkt köpa den men jag var där själv och med en förkylning/lite feber i kroppen så är armarna svaga. Så jag tar med mig killen i helgen så får jag hjälp att bära.

Sol på en pinneJag har varit bortrest nästan en vecka och under den tiden har mina fina solrosor slagit ut... Så fina så fina..

En envis besökare...Jag har fått en envis liten besökare. Om jag har balkongdörren öppen så smiter han in. Jag tänkte att fönstret skulle kunna vara säkert att ha öppet men nu har han lärt sig att man kan gå längst balkongstaket och sen längst fönsterbrädan...

Tur att det är en snäll katt...

Rensa i röran!

Idag har jag en städsöndag. Jag har slängt ut skräp, lagt ner saker i förrådet, tvättar den där högen med gardiner och sånt som blivit liggande länge, sorterar undan saker som inte behöver ligga framme. Det känns redan bättre när man får undan saker och det blir mer fria ytor.

Nu är det dammsugning och dammtorkning som är kvar!


RSS 2.0