En dag på skansen...
Igår lördag var vi på skansen. Jättefint väder vilket även gillades av lemurerna som satt och solade. Besökarna i buren fick gott kliva runt dem...  Avslutade besöket på skansen med en supergod svampsoppa i restaurangen och sen en promenad in till stan.

Med gott samvete låg vi sen hemma i soffan och kollade film. Jag gjorde en smaskig rabarber- och jordbubbspaj. Somrigt värre...:)

Vad hände?

Idag har det snöat och varit kallt.... det har smält så fort det tagit mark men ändå. Usch och fy för detta väder. Mina stackars nyplanterade blommor vill ju ha solsken och värme!

Det vill jag med och börjar bli smått orolig för min semester nästa vecka då jag ska flyga till Turkiet. Det verkar ju lätta nu med askmolnet men man vet ju aldrig om det kommer nya moln.

Här kan ni få se fantastiska bilder från vulkanen...


 ( Foto Olivier Vandeginste

Vårtecken♥Idag tog jag och ♥ en långpromenad. Såg flera vitsippor längst vägen. Det är så fint:) Sen när jag kom hem så har jag planerat blommorna jag köpte igår. Nästa helg ska jag ta fram utemöblerna!

Mer solsken tack!

Buzz buzz....

Genom Buzzador har jag testat nya Dove visibleCare... faktiskt en förvånansvärt bra duschcreme!
Man blir len och ren. Och det är ju som huvudsaken:)

PiP porslin på bordetIdag fick jag hem min beställning av Pip Studios porslin från Broarne . Det är sååå fint:)


En dyr film....Min bror med fru har i helgen varit på besök hos mig. Efter en lång dag på trädgårdsmässan i Älvsjö så bestämde vi oss för en lugn filmkväll istället för en utekväll. Min bror övertalade mig då att köpa en ny tv. Jag har länge tänkt köpa en ny men det har inte blivit av. Jag hade tänkt mig en 37" men så fanns det inget bra inne på lager och jag hittade denna 42" tv för ett billigare pris.

Det blev en dyr filmkväll men det var dags! Innan hade jag min gamla tjock tv på 22" som jag fick 1998.

Vi firade mitt tv köp med en flaska champagne, film och godis...:)
Min stol i skyltfönstret!♥På lunchen gick vi förbi en dyr designbutik på östermalm och där stod min stol! Jag har en likadan fast orginal!:) I butiken säljs den nu i nyproduktion för 2500 kr. Jag köpte min för 300 kr på Blocket. Åh vad roligt det är att göra fynd..:)

Ett nödvändigt ontIdag har jag varit på jympa medelpass. Det var tungt efter påsken. Det är ju väldigt segt att komma iväg men skönt när man har gjort det och man känner sig piggare.


PiP som porslin! ♥

Hittade på Broarne att Pip Studios nu har en porslinsserie i samma vackra mönster som tapeterna. Jag kunde inte låta bli och har snabbt klickat hem en blå mugg, en röd mugg och en röd salladsskål... ♥

  Broarne

Futurum nobis est

Imorgon börjar jag på nya arbetsuppgifter på jobbet. Känns helt okej men jag är ganska less på jobbet överhuvudtaget. Behöver nya utmaningar, nåt som ger mig inspiration! Problemet är bara att jag inte kan komma på vad det är som jag vill göra, har lite idéer men får se...

"Äntligen hemma" ett välkommet besök!

Jag har skrivit till Äntligen hemma redaktionen och bett om hjälp med min uteplats. Och nu har de bett om foton!:) Jag hoppas att de tycker att min uteplats behöver deras hjälp.


 
Håll tummarna för att de kommer till mig på besök:)


PåskJag har haft en toppenhelg i Göteborg. Innan vi åkte hem på söndagen gick vi ett par timmar på Universeum. Ett tips för dig som har vägarna förbi Göteborg...Roligt för stora och små:)


Göteborg

Firar påsken i Göteborg. Idag har vi varit på Ullared. Man kan fynda bra där men tips är ju att åka dit när det är mindre folk...

Nu sitter vi hemma i soffan. Pojkvännen och brorsan spelar playstation, svägerskan sover, katten sover och jag surfar runt på datorn.

Obligatoriska påskägget står framme och mängden sjunker snabbt...:)

Glad påsk!

RSS 2.0