U2s turnepremiär ikväll!

Ikväll är det turné premiär i Barcelona för U2.  

Så här skriver Aftonbladets reporter live från konserten:

"I still haven't found what I'm looking for

Det dröjer ett par minuter innan U2 kan börja. Publiken kan inte sluta skrika sitt eviga "olé". Och sen...sen...kommer den här. Och Bono låter Camp Nou sköta sången. Han sjunger ett tag, ger upp, sjunger igen och ger upp och bara skrattar. Vuxna människor gråter runtomkring mig. Det här, mina damer och herrar, är bland allra vrsta och bästa jag sett. Holy fuck. "

1 augusti blir det min tur att se dem på Ullevi. Premiär för mig att se dem för första gången. Ska bli såååååå roligt!!: D


Skål

Brorsan hade råkat ge mig champagneflaskan som han fått av sina kollegor i bröllopspresent. De hade visst tre likadana flaskor hemma.
Täckt av post it lappar med små hälsningar.... Nu får post it lapparna åka med posten ner till brorsan. Champagnen behåller jag!:)


Betongkärlek


Bruka Design har ett hallbord som är så fint så fint... Det skulle vara så fint så fint hos mig....:)

  Foto BrukaDesign

Blingbling...

Foton Engelbert

Skatan i mig får ryckningar i fingrarna när jag tittar på fina ringar med gnistrande stenar!:)  Dessa två kommer från Engelbert. Tycker att de gör mycket snygga ringar. Dyra. Men smakar det så kostar det.....;)
Den högra är från kollektionen Astrid vilket föreställer stjärntecken. På bilden syns mitt stjärntecken Tvillingarna.Uteprojekt fortsätter..Köpte pelargoner idag och har ordnat lite fint på uteplatsen. Plastmattan som jag köpte i våras passar bra därute. En kryddväxt fick plats i en konservburk.

Dagens lärdom: ställ inte ljus ute i solen. De smälter.

UteprojektIdag har jag sopat och skurat uteplatsen. Det blev ingen stor förbättring tyvärr. Träet är angripet av alger och skulle nog behöva skuras mer. En högtryckstvätt hade varit bra. 

Funderar på att köpa trall och lägga på så att man inte ser de fula plankorna. Och köpa markisväv och sy insynsskydd till staketet. Borde ju göra det lite trevligare.

Sen saknas bara utemöbler och lite fina växter!

Sen en tid tillbaka

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Melissa Horn- Sen en tid tillbaka
Svensk midsommar

Vad sägs om den här himlen som jag hade utanför mitt fönster på midsommarafton! Som tur var så kom regnet senare på kvällen. Det var sol inne i stan. Precis när vi var klara med grillningen så kom första dropparna. Vi hade en mycket trevlig kväll inomhus med spöregnet utanför fönstret.


Man ska inte sy sig i tummenIdag har jag köpt boken "Enkelt att sy" av Lotta Jansdotter. Finns på Designtorget. Hon är svenskfödd men bor i USA. På hennes hemsida ( länken ovan) kan man även handla allt från kläder, väskor till post-it lappar. Mycket fint!

Tänkte att en sån här enkel och mycket pedagogisk bok kan vara bra för en sån som mig. Kanske kommer jag äntligen igång med mina små projekt som än så länge bara ligger i en låda.

Glad midsommar!En mindre version av Axelina redo för midsommarfirande!:)  Önskar er alla en mysig helg och vi hoppas förståss på solsken!

Ett besök i soprummet

När folk flyttar ut gäller det att snabbt vara framme och se vad de har lämnat i grovsoprummet. Dagens fynd blev en DVD film och tre vita krukor. Perfekt med en film när det regnar ute och krukorna passar bra på uteplatsen....:)


Sunshine in my home...


När solen vägrar komma fram ute så får man rita sin egen sol. I helgen har jag målat en dörr i köket med griffelfärg. Tyvärr så rann färgen och dropparna torkade innan jag hann se det så det blev inte så bra. Får slipa ner det och måla om. Någon dag..... 


 

In bed with BuddahEtt inköp som jag gjorde för inte så länge sen. Kunde liksom inte låta bli....:)

I´m singing in the rain...

Regnet vräker ner över Stockholm idag och vad ska man då hitta på förutom att gå på Ikea. Ett besök där piggar alltid upp. Men det var många andra som hade samma tanke idag så det var mycket folk, vagnar och skrikande barn. Känns skönt att vara hemma igen:)

Och vad kom jag hem med? En ny lampa, skedar och de obligatoriska servetterna...

BlocketIdag tycker iallafall jag att jag har gjort ett fynd på Blocket. Med lite ny färg så blir den finfin...:) Vad säger ni.. vit, svart, röd, rosa, turkos?

Bröllop

Nu är jag hemma efter en helg uppe i vackra Ångermanland. Lite bilder från bröllopet
Bröllopstal

" Gud vad roligt att ni ska gifta er, det var så länge sen jag var på brölop. Pernilla valde rätt person att dela livet med men framför alt var maten gette god ( improviserat tillägg:. även om jag inte åt så mycket)
det är roligt att komma hem till er. Marcus har så många ider och jag får oftas pangkakor med smör på- det har hon ärvt av sven. Mums.
Nu ska ni älska varandra i nöd och lust. Lycka till skål för paret. "

 Tal till brudparet av Julia 8 år


Vackra norrland

Nu är jag hemma i Örnsköldsvik. På lördag är det dags för storebror att bli en gift man.

Imorgon ska det fixas inför den stora dagen.

Jag ska köpa en varm tröja.

Var tog sommaren vägen?

Say cheese...

Bilderna är uppdaterade.


T/R till Thailand

  ( Foto Thaiboat )

I lördags åt vi middag på Thaiboat vid skanstull. Ett litet thailand på en båt. Mycket god mat, väldigt trevlig miljö och trevligt sällskap. Om man vill sitta på uteserveringen så får man köa för ett bord. Under tiden kan man sitta i en solstol, en paraplydrink i ena handen och gräva ner tårna i sanden. Vi hade bokat bord inomhus men alla fönster var helöppna så det kändes nästan som att sitta utomhus ändå.

Ett besök där rekommenderas!

RSS 2.0