U2 nedräkning

Ikväll har jag varit på bio och sett U2 konsert i 3D format. Sååååå coolt. Kändes som om man stod längst framme vid scenen.

På lördag är det jag som står på Ullevi och ser dem live!!:)


Stuck on you

Idag när jag satt på jobbet och pratade i telefonen tyckte jag att det kröp på benet. Tänkte inte så mycket på det men så fortsatte det kittla. Drog upp byxbenet och där kröp en fästing!! Fy ... vad äckliga djur de är! Tur att jag fick bort den innan den bet sig fast.

ArvegodsNär jag fyllde år fick jag en present som under alla mina år har stått uppe på en hylla hemma i köket. Nu ska den få stå hemma hos mig. Måste bara fixa en hylla där jag kan ha alla mina fina keramikfynd!

Grönt är skönt...under fötterna. Jag hade tänkt köpa en brun matta men mamma övertalade mig att ta en grön istället. och ja vad ska man säga... ibland har faktiskt mamma rätt:)

Allsång på SkansenIkväll har jag varit på Allsång på Skansen. MYCKET folk! Tyvärr var det inte särskilt varmt ute, min tunna tröja värme inte mycket. Men det var en härlig stämning och trevligt folk...
Nåt att sitta på....Idag har jag köpt nya utemöbler!

Jag har också köpt en matta till vardagsrummet, en illgrön sådan!:) Men bild kommer senare för just nu ligger pappa på soffan och snarkar.....

En dag i skärgårdenFöräldrarna är på besök så man måste ju ta ut dem på lite utflykter. I lördags åkte vi till ön Grinda. Solen sken, båten var full med folk och vattnet var kallt. Årets första dopp!

Det vore trevligt....... med en hammock på uteplatsen.  Den här från Plantagen var ju fin. Ett par färgglada dynor till så.... Perfekt att ligga och slöa i efter en lång dag på jobbet.

SöndagspysselIdag har jag sytt tygpåsar! Sådana får man aldrig för många av....Eftersom det är första gången som jag syr en sådan så är jag riktigt nöjd över resultatet.....:)

   

Jag har fått ärva en hel hög med gamla spetsar från mormor och mormorsmor. Nu fick dessa komma till användning!

Små steg........ men det går iallafall åt rätt håll. -7 cm

Morning has broken

Idag började jag dagen med en timmes morgonpromenad. Väldigt skönt!:)


Hemkörd chokladJag tror att Sköna hem anade att jag tänkte säga upp min presentation och därför skickade de med en muta!:)

AJ!!!6000 taggar in i skinnet. Det ska visst vara nyttigt för kropp och själ. Ja ja jag vänjer mig väl..... :S


Lite senare: nu har jag testat spikmattan! Jag gjorde några korta stunder på den men nu senast så låg jag 15 minuter. Gjorde riktigt ont första stunden men sen gjorde det mindre ont, det dunkade i ryggen och jag blev alldeles varm. Hade ont i ryggen innan jag började men nu känns det bra. Har testat en stund bara på nacken vilket var väldigt skönt. Provade på mage också!

Personlig almanacka

 Bilder från PersonligAlmanacka

Personlig Almanacka har ett samarbete med Isa Form. Så många fina almanackor att välja mellan! Jag gillar den med björk tema...

Kvällspromenad
Varför bo inne i stan när man kan bo 5 minuter från vatten, skog och fågelkvitter. Underbart skönt!

svensk sommar


These boots are made for walkingJag gillar rea. Tre par skor för 499 kr.  Perfekt....:)

En stund i solen...
Vem orkar laga mat när solen skiner och det är varmt och kvavt? En vattenmelon till middag var perfekt!

RSS 2.0