Så fint så fint så fint...Ni måste gå in på Anthropologie och kolla på alla deras fina saker! Varning för starkt begär efter saker. Beträde sker på egen risk.

Som godis...

Salta kex, västerbottenost och fikonmarmelad......mmmmmmmmmm vad gott:)

Idéstöld?


IKEA har snott min idé! En sån här byggde jag och exet av en lagerhylla från Ikea. Om jag inte minns helt fel så skickade jag in bild på den till Ikea family tidningen. Hhmmm...

En kväll med Bono och gänget...Höjdpunkten på min semester var U2 konserten som inledde min semester. Vi stod nere på planen ca 30 meter från scenen. Konserten var fantastisk, obeskrivlig, galen och fantastisk igen!!
Här är ett klipp jag hittade på Youtube..

Semesterbilder

The end is near....

Snart är det dags att återgå till vardagen i Stockholm. Är fortfarande uppe i Norrland men åker hem imorgon. Har haft en väldigt skön semester. Har både fyndat hemma och på loppisar, träffar vänner, pussat på vännernas barn, ätit gott, badat vildmarkstunna, solat, fotat, promenerat, shoppat, badat, sett U2´s underbara fantastiska konsert, fått en fästing och lite till.... Jag har en massa foton på kameran som jag ska ladda över senare.

Idag är en tid för förändring!

Klockan 12:34:56 i dag, den 7/8 2009 är en historisk tidpunkt! Då bildas sifferkombinationen 123456789. En tidpunkt för förändring och nystart. Det är då vi ska fundera på vilka positiva förändringar vi vill göra i våra liv.

Om du vill läsa mer om det så kan du göra det här.

VäntanDoris tittar ut över sitt kungadöme. Jag har packat mina väskor ( med lite vilja och våld så fick jag igen väskorna) och ska snart ta bussen in till stan. Idag åker jag hem till Stockholm. En kort visit för efter helgen åker jag hem till norrland.

Lata semesterdagarHär på en klippa vid sjön har jag spenderat dagen. Ett dopp i det 20 gradiga vattnet svalkade skönt. Idag  kändes verkligen som sommar!

Semester!

Nu har äntligen min semester börjat! Sitter ute i skogen i Mölnycke hos bror. Igår hörde vi U2 konsertens dunkande en mil bort. Ikväll är det vår tur att gå på konsert! Kommer bli grymt!!:)

RSS 2.0