Något för gumpen...

Vi behöver en till soffa och två fotäljer till vardagsrummet på nedervåningen.. Kan inte bestämma mig vilken färg, eller vilken modell..  Någon ljus färg ska det bli iallafall, men inte vit. Eller ska man våga en färg?:)
Tänkte ha färgglada kuddar i soffan så det blir lite färger, lättare också att variera..

Några av mina favoriter:

   Foto IKEA


  Foto IKEA

 Foto Länna möbler

 Foto Länna Möbler

Så här ser vardagsrummet:

   Foto Skandiamäklarna


Kommentarer
Postat av: Sara

Mitt enda råd är, tänk att den måste klara maskintvätt och kladd från eventuell små kommande barn. Jag skulle inte köpa någon ljus utan något mörkare än hur snyggt det är med ljussoffa så är det inte praktisk om man har barn hemma.Ska det vara ett rum ni kommer använda som vardagsrum eller mer som tv rum? Vi köpte en rödsoffa till vårat andra tv rum, jag är så nöjd med den, trodde jag skulle lessna på den men det har jag inte gjort. Vi köpte den på ikea just för att det är lätt att köpa nytt tyg om man skulle ångra sig.

2012-03-08 @ 09:53:17
Postat av: Axelina

Ja maskintvätt är ju ett måste. Har kollat på mörkare också men vet inte om det passar in i rummet riktigt. Dessutom kommer vi antagligen ha en vit hund ganska ofta hos oss, hundhåren kommer ju synas ännu mer på en mörk soffa. Fast man kan ju lära den att inte få ligga där iofs..Det kommer vara ett vardagsrum, vi kommer inte ha tv där. TV rummet blir på övervåningen. Där kommer vi ha den ljusgrå soffan som vi har nu.

2012-03-08 @ 11:06:25
Postat av: Anna

Så himla fint vardagsrum!De har skitfina och prisvärda soffor på Livingstore på St. Eriksdagatan, ungefär mittemot Friskis och Svettis.

2012-03-08 @ 12:17:29
Postat av: grenman

åh vad jag skulle vilja ha en ljusare soffa en dag när v är stor och katten inte är svart så.. Ni kommer att få det så fint i nya huset. Vi har förresten en exakt likadan kakelugn, värmer mycket bra på vintern :)

2012-03-08 @ 13:46:53
URL: http://grenman.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0