Axelinas asiatiska fiskbiffar

 

Alaska pollok, morötter, ägg, grädde, frysta asiatiska kryddor, hummerfond, salt, peppar. Mixas ihop och steks som platta biffar....

Lätt att göra och man slipper alla tillsatser som är i fiskbullar och köpta fiskbiffar. Fisksorten kan man ju variera eller mixa. Lax är väldigt gott att blanda i eller om man bara gör med lax.  Jag tog även morötter i mina. Det var mest för att jag hade precis kokat morötter och det blev över. Man kan ju ta annat t ex purjolök, paprika eller varför inte broccoli.

Kommentarer
Postat av: Pennysson

låter mums, vart hittar man receptet?

2009-03-03 @ 01:03:33
URL: http://pennysson.blogg.se/
Postat av: Matilda

sv: då måste jag nog prova de nån gång om jag ser dem! :-)



de där fiskbiffarna verkar goda också! jag och mattias brukar också göra egna fiskbiffar, det blir ju bara såååå mycket godare än köpta!

2009-03-03 @ 09:55:00
URL: http://www.matildasalmen.com
Postat av: LINROJ

Mmmm, jättegott, helst med en god sötsyrligstark (långt sammansatt ord) dipsås till!

2009-03-03 @ 13:22:01
URL: http://linroj.blogspot.com
Postat av: Axelina

Pennysson: det är mitt recept. Jag hade 2 pkt fisk, 2 ägg, knappt 1 dl grädde.. resten på känn;)

Linroj: ja kanske en dip med cremefraiche, lime och sweet soursås kan funka till!

2009-03-03 @ 18:09:57
URL: http://axelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0