Mmmmmmmm

Jag säger bara chokladpopcorn. På bion såldes det lösgodis och där fanns det chokladpopcorn. Inget som jag ätit tidigare. Men oh my god vad gott... Här hittade jag ett recept. Börja med det där nyårslöftet nästa vecka istället och gör nu lite snacks...;)

Chokladpopcorn med basilika

 

4 portioner

 

tillagningstid ca 15 minuter

Ingredienser

 ca 1 dl poppade popcorn, osaltade
 100 g mörk choklad
 1 msk hackad basilika


    

Tillagning

Smält chokladen över knappt sjudande vattenbad. Slå chokladen över popcornen och se till att alla blir täckta av choklad. Hacka basilikan och rör ned den. Forma små bollar eller pyramider och lägg dem på smörpapper. Ställ svalt och låt stelna.



Kommentarer
Postat av: mallaco

Ja men hallå där!!

Chokladpopcorn, att jag inte kommit på den briljanta idén själv. ALLT blir ju gott när man blandar med choklad.

Äter jag ett chips MÅSTE jag ha en bit choklad till.=)

Det blir ju lite mer av en njutning lixom. Samma sak med popcorn.

Hmm, nu måste jag ju testa också.

Typiskt, där rök mitt godisförbud=)

Tror jag testar chokladchips också när jag är i farten!!!=)



JA visst är det grymt snyggt med ull. Hade jag några gamla köksstolar att förnya så hade det helt klart blivit med fårull på. Både mysigt och snyggt!!



Ha en fortsatt trevlig fredagkväll!!



Kram



2009-01-09 @ 23:12:38
URL: http://mallaco.blogspot.com
Postat av: Axelina

Chokladchips, där sa du nåt klokt!;)

2009-01-10 @ 00:29:26
Postat av: Sara

Hmmm, snacka om att förstöra det goda popcornen, låter faktiskt inget vidare tycker jag.

2009-01-10 @ 07:31:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0