Mmmmmmmm
Chokladpopcorn med basilika |
4 portioner | |
|
Ingredienser
| Tillagning Smält chokladen över knappt sjudande vattenbad. Slå chokladen över popcornen och se till att alla blir täckta av choklad. Hacka basilikan och rör ned den. Forma små bollar eller pyramider och lägg dem på smörpapper. Ställ svalt och låt stelna. |
Ja men hallå där!!
Chokladpopcorn, att jag inte kommit på den briljanta idén själv. ALLT blir ju gott när man blandar med choklad.
Äter jag ett chips MÅSTE jag ha en bit choklad till.=)
Det blir ju lite mer av en njutning lixom. Samma sak med popcorn.
Hmm, nu måste jag ju testa också.
Typiskt, där rök mitt godisförbud=)
Tror jag testar chokladchips också när jag är i farten!!!=)
JA visst är det grymt snyggt med ull. Hade jag några gamla köksstolar att förnya så hade det helt klart blivit med fårull på. Både mysigt och snyggt!!
Ha en fortsatt trevlig fredagkväll!!
Kram
Chokladchips, där sa du nåt klokt!;)
Hmmm, snacka om att förstöra det goda popcornen, låter faktiskt inget vidare tycker jag.