Kändisspaning...

I mitt jobb springer vi mycket på hembesök. Och när man vistas i en storstad så springer vi på lite kändisar nu och då. Häromdagen stod Lill Lindfors på Karlaplan och samlade in pengar till Världens barn. En annan gång åkte Dr Alban förbi i sin bil. Förra veckan åkte jag samma tunnelbana som Gösta Ekman.
Idag gick vi förbi Zlatan. Hann tyvärr inte ta upp mobilen och ta ett disket foto, absolut inte till mig själv men till min kollega vars husgud av nån oförklarlig anledning är just han.

Ja så är livet här i storstaden....:)

Kommentarer
Postat av: rost&rosor

Hej Axelina! Av en ren tillfällighet hittade jag en kommentar från dig på min blogg, du hade skrivit den i augusti på ett inlägg från mars därför har jag missat att läsa den förrän nu.Du undrade om min lotus på väggen, den har jag målat för hand på papper sen ritat av på overheadplast och projecerat upp på väggen. Fast nu kanske du redan hittat en annan lösning.Ha det bra, Katta

2008-10-09 @ 18:57:55
URL: http://rostigarosor.blogspot.com
Postat av: Linda

Av dem har jag bara sett Dr Alban.. men annars ser man ju en del emellanåt: Mikael Persbrant, Magnus Uggla, Jerry Williams, Tomas Brolin.. typ..

2008-10-10 @ 10:35:06
URL: http://www.ljusglimt.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0