Bacillerna har grott...

Min förkylning som jag trodde var bättre har visat sig vara en envis sort. Igår onsdag på förmiddagen mådde jag ganska bra men ju senare på kvällen så blev rösten sämre och sämre. Idag låter jag ungefär som om jag rökt 5 paket cigaretter de senaste 50 åren.  Och jag skojar inte. Jag låter hemskt.

Kanske inte bästa dagen att ha jouren på då man sitter nästan konstant i telefonen. Men mellan mina hostanfall i örat på folk så har jag förhoppningsvis gjort någon nytta idag.

Nu är det bara en dag kvar och sen helg. Underbart.

Ni kommer hitta mig i soffan hela helgen. I pyjamasen, under täcket, med näsdukar, halstabletter, hostmedicin och nässpray på bordet... och en film i dvdn. Ska inte yppa ett ord och vila mina stackars stämband.


Kommentarer
Postat av: Sara

Kan vara luften på stadshuset som gjort dig hes, jag blev jättehes i halsen efter en shopping dag på ullared, flera har blivit det, vi tror att det beror på luften.Se nu till att bli friskt, för nästa helg ska vi dricka vin och shoppa!!!

2008-10-17 @ 09:25:25
Postat av: Axelina

Nä det började redan på eftermiddagen på jobbet. Ja nu är det äntligen helg och jag ska kurera mig! Ska bli så kul att få besök nästa helg!:)

2008-10-17 @ 18:45:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0