Jag letar...

... efter en bostadsrätt. Har bestämt mig för att köpa en lägenhet. Alternativet är att fortsätta söka andra hands boende ( att få första hands kontrakt i Stockholm tar alldeles för lång tid!) men då är risken att man får flytta runt en del. Och det har jag inte lust med!

Söker efter 1 rok, minst 30 kvm. Gärna med sovalkov och balkong. Lagom med renoveringsbehov.

I helgen kollade jag på en lägenhet men jag ska inte bjuda på den. Verkade som om säljaren inte var så intresserad av att sälja den då det knappt var städat. Saker var bortplockade men damm låg kvar. Sunkig lägenhet som var i stort behov av en totalrenovering. Stor skillnad om man kollar på de fina bostadsrätterna som är så stylade ut i varenda lilla skrubb, allt för att pressa upp priser ytterligare....

Hmmm det måste ju finnas nån singel snickare som man kan lägga beslag på. Kan ju komma till nytta..;)

Kommentarer
Postat av: Sara

Det är ju då du ska slå till på lägenheten. Kanske inte finns så många som vill buda och du kan ju lägga ett bud under utgångspriset, och vem vet, du kanske får köpa den. Jag hade gått med i budgivningen iallafall bara för att se hur det slutar. Du behöver ju för den sakens skull inte köpa den. Lycka till! Jag hoppas jag kan hälsa på dig i en ny lägenhet till hösten :)

2008-05-14 @ 08:09:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0