Ömma fötter...

Mina fötter är ömma och i stort behov av en massage efter helgens bravader. Pennysson har ju varit här och roat mig hela helgen!:) Vi kom ju fram till att det är tio år sedan vi tog studenten, druckit gott vin och ätit god hemmagjord pizza, trängts bland alla tanter med vassa armbågar på Syfestivalen, köpt tyger ( nu måste jag ju ta fram sysmaskinen!), fikat gott på stan, shoppat, kollat melodifestivalen, sett konstiga människor i tunnelbanan, kollat Andy Warhol utställningen på Moderna muséet, blivit blöta av regnet, tittat i museum-butiker ( det är ju ändå det som är roligast) och haft en mycket trevlig helg! Med 63 mil mellan oss så uppskattar man så mycket att ses!

Det är så bra att ha vänner som kan sticka och sy för då kan man göra beställningar om man ber snällt. Jag passade på att köpa garn på mässan som Pennysson ska sticka ihop till ett par sköna raggsockar. Perfekt att ha hemma där vi har så kallt golv!

själv köpte jag några mindre bitar av tyg. Jag har ännu inte bestämt vad jag ska sy av dem. Fyndet blev två australien tyger... jag ska lägga ut bild senare så ska ni få se vad fina.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0