Microbes...

Har ni sett Giant microbes?

Så här står det på Ommdesign :

"GIANTmicrobes är mjukdjur som ser ut som små, små mikrober - bara det att de är förstorade sådär en miljon gånger. De ger bokstavligen ett ansikte åt förkylningen, fotsvampen, hostan, den dåliga andedräkten eller vägglusen.

Varje GIANTmicrobe är mellan ca 12-20 cm. Med följer ett foto på hur den riktiga mikroben ser ut samt en kort information på engelska. Det finns just nu 43 medlemmar i GIANTmicrobes-familjen. Displaylåda finns till butik.

Ursprungligen skapade i USA att användas i undervisningssyfte av läkare och lärare, har GIANTmicrobes nu även slagit stort bland vanliga konsumenter och säljs i museishoppar, apotek, bokhandlar och designbutiker runt om i USA och Storbritannien. De har även varit med på en designutställning på MoMa (The Museum of Modern Art i New York).

GIANTmicrobes är ett roligt verktyg i undervisningen om hälsa och sjukdomar, men även en uppskattad gåva som passar alla åldrar. Definitivt roligare än ett krya-på-dig kort till en sjuk vän. Omm Sthlm är distributör för GIANTmicrobes i Skandinavien."

  Vad sägs om denna förkylning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0