Julgran 2008Eftersom denna dag är en dag som jag egentligen hade tänkt fira annat men nu blev det inte så. Och inte tänker jag deppa ihop för det! Idag har jag bara gjort trevliga saker.  Har varit strålande sol hela dagen! Åkte iväg imorse och köpte en julgran. Den är visst från Halland fick jag veta av säljaren som var från Arvidsjaur. Vi beklagade oss över bristen på snö, norrlänningar som vi är..:)

Nu under kvällen och eftermiddagen har jag städat lägenheten och pyntat julgranen. Den ser inte alls lika fin ut på bilden som den är i verkligheten men ja här är den iallafall.Nu håller jag, Tomten Bosse och Tomten Klas på att baka drömmar. De småbråkar hela tiden om vem som ska hålla i sleven. Och jag stör mig på att deras skägg är i vägen hela tiden så nu har de fått fläta skägget. Tomten Bosse tycker Klas ser lite bögig ut så nu surar Klas....  tomtar!!! suck... ;)

Kommentarer
Postat av: Sara

God Jul på dig och nissarna, hälsa föräldrarna när dom nu kommer. Hoppas kakorna blev bra och va fin granen blev, vår är inte lika fin då det inte hänger nåt längst ned av nån anledning....undra vems :)

2008-12-22 @ 12:30:08
Postat av: Pennysson

vilka bråkiga tomtar du har! Hälsa dina föräldrar från mig & co. Vi har börjat småfira lite med glögg och godis och vår gran har bara plast och okrossbara grejer längst ned...kramar från osss, vi ses snart!

2008-12-23 @ 21:44:43
URL: http://pennysson.blogg.se/
Postat av: Axelina

Ja de är lite bråkiga, men egentligen är de väldigt snälla:) Oh era småttingar skulle ha sett min gran. En massa blingbling och roliga saker att dra i..;)

2008-12-24 @ 00:00:25
URL: http://axelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0