Bland medium och knådande..

I helgen var jag på Kropp och själ mässan i Liljeholmen. Min kusin, hennes dotter 13 år ( som båda har mediala förmågor) och en vän kom till stan vilket var riktigt skoj. Inte så ofta man ses annars.

Vi väntade oss en lång kö när vi kom dit men det var ingen kö alls och precis lagom med folk. Kanske hade det soliga vädret lockat folk att vara ute istället för att gå på mässa. På lördagen var det nog mer folk. Brukar vara väääldigt långa köer.

På mässan trängdes medium, spåtanter, försäljare, massörer, mm...  Det var aloevera produkter, herbalife, ayurverda produkter, aromaterapi, hälsote, kinesiska hälsoprodukter, kristaller, litteratur för självutveckling, naturgodis, new age produkter, spikmattor, mm. Man kunde testa en massa olika saker såsom att bli spådd med tarot eller hand, healing, aurafotografering, energi- och chakrabalansering, kinesiologi, medial vägledning, olika typer av massage, öronljusbehandlingar, mm. Fanns även föreläsningar, seanser, mm.

Själv kom jag hem med glasögonputs och ett kinesiskt bantar te som gör att man rensar ut slaggprodukter. Smakade helt ok men ser ut som bark!

Ångrar att jag inte tog kort på J. Han testade en spikmatta och fick ligga där med filt och hörlurar, lyssnades på avslappningsmusik. Det gjorde ont men han var inte så imponerad....

Mer imponerad blev vi desto mer av Leif från Nirvana. Han gjorde en tao kité behandling på min kusin. Han justerar obalans i kroppen både fysiskt och psykiskt med hjälp av energier. svårt att förklara vad som skedde, mycket fascinerande dock....


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0